Brent Bemelen

 • De Young Professional
 • Genomineerden 2021
 • Brent is initiatiefnemer van het project 4feet9, Tijdens de 1e lockdown werd dit initiatief opgestart. 4Feet9 (anderhalve meter) liet en laat talentvolle artiesten op bijzondere plekken optreden. Zonder publiek, maar wel in hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit. https://www.4feet9.nl/

  Aan het roer van 4feet9 staat een ambitieuze groep professionele jongeren, zij hebben de restricties van de samenleving weten om te zitten in een positieve verbinding die hen en jou samenbrengt op unieke locaties in Limburg. Zo heeft Mick Mazoo via 4Feet9 een optreden gegeven in het Thermenmuseum, Lomale op de Zilverzandgroeve en Elle Hollis in het Savelbergklooster.

  Quotes Commissie 2021:

  • In een jaar vol restricties in de muziekbranche heeft Brent het creatieve en positieve project 4feet9 kunnen ontwikkelen, waarmee Limburgse artiesten gekoppeld worden aan bijzondere plekken in de provincie. Dat is nog eens Limburg op de kaart zetten!
  • Manusje van alles die meer dan terecht is genomineerd vanwege zijn initiatief ‘4feet9’ waarin hij op succesvolle en professionele wijze een platform bood aan talent in tijden waar dat heel erg nodig was. Het opzetten van een dergelijk platform doe je vanuit passie en niet om er rijk van te worden.

  Meer Brent Bemelen