Magnificent Creatures

 • Beste Muziekorganisatie
 • Genomineerden 2021
 • Magnificent Creatures is een management- en boekingsbureau dat een jaar geleden als student start-up in Amstenrade is opgericht. Magnificent Creatures biedt management, social mediaadvies, boeking en productieondersteuning. Bij Magnificent Creatures zitten op dit moment 8 acts aangesloten, namelijk: Alverman, Anna Nita, Elle Hollis, Forre Sterra, Madoux, Ten Pickles For Johnny, Tommy Gazer en Stompin’ Grounds. Ze hebben het afgelopen jaar heel veel toffe shows georganiseerd en geregeld met hun bands en hebben grootse plannen voor 2022. Het is altijd goed om te zien dat Limburgse jongeren speelkansen willen creëren (ook buiten Limburg) voor Limburgse artiesten.

  Quotes commissie 2021:

  • Een gloednieuw Limburgs management- en boekingsbureau dat een prachtige stal aan artiesten heeft verzameld. Ze hebben overduidelijk oog voor talent en kunnen veel gaan betekenen voor Limburgse artiesten binnen de Nederlandse en internationale muziekindustrie.
  • In lastige tijde een bedrijf opstarten als student en relatieve buitenstaander is niet makkelijk. Dat Magnificent Creatures dan laat zien een prachtig roster samen te stellen van zeer veelbelovend artiesten is daarom knap en bewonderenswaardig. Tijd voor een stap verder! Artiesten echt naar landelijk succes te laten doorgroeien en zelf als kantoor mee te groeien hierin.
  • Magnificent Creatures is een enthousiaste club van jonge mensen met organisatietalent die zich tot doel hebben gesteld om voor de bovenlaag jonge Limburgs poptalenten podiumplekken te regelen. Hun aanpak is zeer doortastend en professioneel te noemen.

  Meer Magnificent Creatures