Rumah Recordings

 • Beste muziekorganisatie
 • Genomineerden 2020
 • Rumah Recordings is een opnamestudio in Venlo met als missie: Limburgse acts helpen in hun muzikale en professionele ontwikkeling. Team Rumah bestaat uit Bram Rutten (audio-engineer) en Niels Winter (video). Samen produceren zij muziek en faciliteren opnameprocessen. Ook werken ze samen met de muzikant aan het verbeteren en lanceren van zijn/haar muziek en het opbouwen van zijn merk en netwerk. Zo helpen ze de artiest met vragen over muziekrechten, het uitbrengen van muziek in eigen beheer, maar ook met het schrijven van persberichten en het promoten van zijn/haar muziek. De afgelopen jaren weten veel talentvolle Limburgse acts de weg naar Rumah Recordings te vinden.

  Rumah Recordings is onstaan uit passie en liefde voor de muziek. Bram en Niels zijn vanaf kleins af aan muzikant en weten als geen ander hoe moeilijk het is om als startende act te moeten beginnen. Met de kennis die ze nu hebben willen ze Limburgse acts helpen en een bijdrage leveren aan hun talentonwikkeling.

  Sinds 2019 bieden Bram en Niels een uniek podium voor Limburgse acts middels het concept “Rumah Live Sessies”. Dit zijn professionele live audio- en beeldopnamen en bedoeld om talentvolle Limburgse acts in de spotlight te zetten. De Rumah Live Sessies komen iedere maand uit, daarnaast wordt gedurende die maand de act geholpen bij het werven van optredens en het promoten van zijn/haar muziek. De Rumah Live Sessies worden naar alle tv- en radiostations en programmeurs van Limburgse poppodia gezonden.

  De Rumah Live Sessies zijn inmiddels een begrip in de regio en worden frequent bezocht door allerlei geïnteresseerden in de muziekwereld. De Live Sessies zijn te bekijken op:

  www.rumahrecordings.nl/livesessies

  Meer Rumah Recordings