Traplab Radio

 • Beste Initiatief
 • Genomineerden 2022
 • In het hart van Poppodium Grenswerk bevind zich TrapLab Radio; een online radio station én broeinest voor regionaal talent en gevestigde artiesten. Traplab Radio is de ideale start van je weekend waarin alternatieve dance genres uitgezonden worden vanuit onze studio in Venlo en in de zomermaanden vanuit externe locaties binnen de regio.  TrapLab Radio is gemaakt door en voor liefhebbers van elektronische muziek.

  TrapLab Radio biedt niet alleen een platform voor regionale artiesten en gevestigde namen, maar ook doorgroeimogelijkheden. Artiesten op niveau kunnen geboekt worden voor een set tijdens onze Steun clubnachten in het Grenswerk cafe en na een goede set kan men als voorprogramma optreden tijdens clubnights in de zaal. In het festivalseizoen presenteren we enkel DJ’s die eerder bij TrapLab Radio gedraaid hebben in de TrapLab container. TrapLab heeft eerder gepresenteerd op festivals zoals Aan de Waterkant, Stereo Sunday en Zomperparkfeest.

  Quotes commissie 2022:

  • Te gek dat regionaal talent hier een podium krijgt en de wat alternatievere vormen van deze elektronische muziek ruimte krijgen. Ook zeer belangrijk in ons land waar dance een van de belangrijkste “exportproducten”.
  • Een beweging creëren in de alternatieve dance scene in Limburg: een prachtvoorbeeld van een initiatief wat vanuit passie is bedacht én is gelukt. Hopelijk blijft Traplab zich verder ontwikkelen, want hier gaan nog veel meer mooie dingen gebeuren!

  Meer Traplab Radio