Yentl Meijers

 • De Young Professional
 • Genomineerden 2022
 • Yentl Meijers is een talentvolle jonge ondernemer die momenteel in haar tweede jaar zit aan de Herman Brood Academie. Vorig jaar heeft ze met volle overgave haar eigen bedrijf opgestart, YMEA (Yentl Meijers events & artists), en heeft dit zich al bewezen met productieklussen voor bedrijven zoals Pinkpop, Lowlands en Popronde.

  Als tourmanager van Steam Sister en gloednieuwe productieleider van Misty Fields, is Yentl hard op weg om haar sporen in de muziekindustrie te verdienen. Ze heeft ook al een aantal jaar met veel plezier vrijwilligerswerk verricht bij poppodium Volt.

  Met haar blik gericht op de toekomst, heeft Yentl ambitieuze doelen voor zichzelf gesteld, waaronder het meewerken aan een grote tour door Nederland, het lid worden van het vaste productieteam van Pinkpop en het uitvoeren van steeds grotere producties in Limburg.

  Quotes commissie 2022:

  • Yentl Meijers werkt al een aantal jaar keihard in de muziekindustrie. Van beginnen met vrijwilligers werk tot serieuze klussen bij de grootste festivals in Nederland. Ze is zo hard aan het groeien!
  • Deze topper knalt er op los vol energie om een event te organiseren tot wat deze moet worden. ‘Get it done’ is haar op het lijf geschreven, zonder Yentl, geen geslaagd event.
  • Yentl is super gemotiveerd en een echte productietopper. Daarnaast rent ze rond bij Pinkpop, Popronde en bij Poppodium Volt. Zij kan in de toekomst zomaar een grote speler worden op productieafdelingen van Mojo.

  Meer Yentl Meijers